24 янв. 2010 г., 16:26

Вяра 

  Поэзия » Философская
721 0 8

Изгарящ копнеж 
две души изгарящи 
в огън буен океан
злато топящо огнено 

Искри огън живот
пламък песен изпята 
някога на клада любов
древно минало живот 

Дете на слънце надежда
мисъл велика на баща 
спокойствие мисъл от майка
чистота от цвете синьо живот 

Пустиня – пясък – вода
оазис любов – жажда 
път с тръни осеян но вечен 
вяра за утрешни бъдещи зари 

Живот изгря комета в космос
тройна звезда на път велик 
Вяра Надежда за хората 
Любов на майката Природа 

Амин!

22.01.10г.

© Сириус Надежда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??