22 мая 2010 г., 20:15

Вяра, надежда и… какво? 

  Поэзия
901 0 1

Вяра, надежда и… какво?

 

Вяра 

 

Мълчание трудно,

с болка изписано,

мащехоорисано,

спи непробудно.

 

Надежда

 

Мечтание в златно,

на пясък прилича,

със мирис различен,

вселенно обхватно.

 

?

 

Сценарий обсебен,

тъй тъжен и личен,

с декор неприличен…

Кому е потребен?

© Владислава Генова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??