Вяра, надежда и… какво?
Вяра
Мълчание трудно,
с болка изписано,
мащехоорисано,
спи непробудно.
Надежда
Мечтание в златно,
на пясък прилича,
със мирис различен,
вселенно обхватно.
?
Сценарий обсебен,
тъй тъжен и личен,
с декор неприличен…
Кому е потребен?
© Владислава Генова Todos los derechos reservados