31 мар. 2006 г., 13:49

Вярвам... 

  Поэзия
649 0 1
Вярвам в едни очи.
Вярвам в едно лице.
Вярвам,че още си тук.
Вярвам, че те обичам,
но немога да продължа напред.
Вярвам,че и ти си ме обичал,
но нямам сили да те задържа.
Вярвам,че никога няма да те забравя,
но трябва да си тръгнеш.
Вярвам,че любовта ми ще победи времето,
но аз ще падна първа.
Вярвам, че на гърба ми ще бъде написано:
"Примирила се, незабравила него"!

© Ивет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • никога нетрябва да се примиряваш в нещо което можеш да постигнеш а аз съм сигорна че ти можеш да постигнеш всичко
Предложения
: ??:??