Защото вярвам в чудеса..
И чудесата вярват в мене...
Защото всички видими неща
са чудотворно сътворени...
по волята на Бог...
Светът е Негово творение...
И всичко... Всичко е едно...
Душите ни... Пространството... И времето...
Защото всеки зов
в душата на Вселената отеква...
Защото Господ е любов,
а любовта е вечна...
Аз вярвам в чудеса...
В магията на сътворението...
Аз вярвам във Всемирната душа,
заченала пространството и времето...
© Нина Сименова Все права защищены