20 ene 2009, 10:46

Вярвам 

  Poesía
689 0 15
 

Защото вярвам в чудеса..

И чудесата вярват в мене...

Защото всички видими неща

са чудотворно сътворени...

 

по волята на Бог...

Светът е Негово творение...

И всичко... Всичко е едно...

Душите ни... Пространството... И времето...

 

 

Защото всеки зов

в душата на Вселената отеква...

Защото Господ е любов,

а любовта е вечна...

 

 

Аз вярвам в чудеса...

В магията на сътворението...

 

Аз вярвам във Всемирната душа,

заченала пространството и времето...

 

 

 

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??