2 февр. 2007 г., 10:40

Вярваш ли? 

  Поэзия
902 0 1

Вярваш ли?

 

 

Вярваш ли, че още те обичам,

че още плача тайно във нощта?

Забравила смеха, за да ти се вричам,

вярваш ли все още във това?

Вярваш ли, че още страдам,

заради това, което ти ми причини?

Мислиш ли, че още всичко давам,

за да си до мен и да не ме боли?

Вярваш ли, че още съм сама

с нарисуваната ми мечта за теб?

Вярваш ли, че любовта

ме превърна в истински човек?

Вярваш ли, че времвто лекува

дори способно е и любовта да заличи.

И знаеш ли... не си и струва

от теб дори да останат следи!

 

 

© Десислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Дори лошите спомени трябва да се помнят-каква мисъл само
Предложения
: ??:??