23 мар. 2007 г., 11:05

Вярваш ли, че празна е душата ми? 

  Поэзия
629 0 1
Вярваш ли, че празна е душата ми?
Там няма никого...
Чувствата вече не съществуват...
Любовта се е изпарила...
Тъгата е замряла...
Страстта се е вкочанила...
Самотата ме е завладяла...
Само ти си там,
с големи очи и студени сълзи,
с протегнати ръце и разкъсано сърце.
Вярваш ли, че празна е душата ми?
Със сълзи студени пълниш моята душа.
Искаш да си до мен...
Искаш в чувствата ми да се потопиш...
Искаш в душата ми да си ти...
Искаш да ме обичаш...
Вярваш ли, че празна е душата ми?

© ДиаНа Щерева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Поздравления!Страхотен стих!Надявам се да е само литературна измислица...Иначе...лошо....!!!
    Поздрав от мен!
Предложения
: ??:??