25 июн. 2008 г., 21:28

Въжета от лъжа 

  Поэзия » Философская
630 0 4
Измислени условия,
безумни правила,
безкрайни празнословия,
пречупени крила...

Животът ни превръща се
в безсмислена игра.
И дните ни обръщат се -
не дни, а колела...

Еднакви и забързани,
кафяви от ръжда -
към тях сме с теб привързани
с въжета от лъжа.

Понякога успяваме
за миг да се спасим,
Живота, непокорния,
във нас да възкресим...

© Деси Копчалийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??