12 мая 2010 г., 11:36

Вълнения 

  Поэзия » Любовная
693 0 2

Душата ми е в твоите ръце, любима.

Душата ми пламти неотразима.

Душата ми със твоята се слива.

Душата, мила моя, е ранима птица,

тъжна, весела, скоклива и игрива!

Душата ми на топчица се свива.

Душата ми е сребърно звънче.

Не искам аз душата да умре.

Във тази дивна пролет

душата трябва да ликува!

Да се зарежда с топлина и светлина

и да флиртува с облаците бели,

със тези чудни бабини къдели.

Да отразява тя това, с което свети

и да показва пътя на сърцето.

Аз  знам, че твоята душа е в мен.

Прекрасна моя, чуден майски ден!

За мене ти си лунно камъче, заветно!

Потребно ми е твоето дихание.

И аз изпадам в шеметно терзание!

© Симеон Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря за поздравите, Катя!
    Лек ден и успех ти желая!
  • Душата ми е сребърно звънче...С много поздрави Катя!
Предложения
: ??:??