5 окт. 2015 г., 11:11

Вълшебница 2 

  Поэзия » Любовная
298 0 0

Докато волно птичките летят -

колко тъжен е денят.

Към залез той отива

и мечта подир мечта заспива.

 

И аз за теб мисля в таз печал,

че отдавна не съм те видял -

теб - вълшебница от рая,

и тъй, уви, ще е до края.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??