Докато волно птичките летят -
колко тъжен е денят.
Към залез той отива
и мечта подир мечта заспива.
И аз за теб мисля в таз печал,
че отдавна не съм те видял -
теб - вълшебница от рая,
и тъй, уви, ще е до края.
© Георги Всички права запазени