14 февр. 2022 г., 09:42  

Вълшебница 

  Поэзия
1494 13 26

Вълшебница

Посвещава се на чипоноската, която върши чудеса

 

Момичето, извършващо вълшебства,
последва ме до пъкъла дори,
ръката ми държа и ми прошепна:
"Върни се с мен и обич ми дари."
 

То пеещи къдрици не развява.
Без накити е, без изкуствен тен.
С прегръдката си искрена и здрава
превърна ада в рай, нощта ми – в ден.
 

И днес благодаря на Господ Бог,
че жив съм още и сега до теб съм...
... и за това, че ме дари с любов,
момиче. Продължавай да вълшебстваш!

 

 

Честит Св. Валентин!  https://www.vbox7.com/play:a5b436feb9

 

 

 

© Красимир Тенев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??