13 окт. 2005 г., 21:57

Вълшебник 

  Поэзия
1493 0 12
На дънера стои умислен.
С Нощта смутено се загърнал.
Играта на светулки влюбени
в очите му Дъжда пренася.
Гората тихичко запява.
Със нея вятъра флиртува
За миг…- разрошва и косите
Преди да отлети - целува я.
Въздишка тежка – устремена!
Звезди се сипят по тревата.
На дънера Сърце самотно
не знае,че…
...Нощта е Влюбена!

© Евгени Янев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??