20 нояб. 2007 г., 14:56

Въпреки всичко 

  Поэзия » Любовная
513 0 1
Може и да беше прав,
че егоист съм по душа,
но също така обичам до смъртта -
готова съм живота си да дам.

Може и да беше прав,
че луда съм в кръвта,
но природата ми е това -
обичам непредсказуемостта.

Губиш своя път,
дирите ми чезнат,
самотата пак нахлува -
въпреки всичко още искаш мен.

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??