Дали ще има прошка
за онези,
които гаврят се със
своята съвест?!
Ще може ли този,
който бил е последен -
да стане първи?!
Кога мечтите си всеки
ще следва,
без грубостта
да възкръсва?!
Защо болката
ни обсебва,
когато любовта свърши?!
© Jivka Koleva Все права защищены
Поздрав!