Apr 7, 2010, 8:08 AM

Въпроси 

  Poetry » Other
345 0 1

  Дали ще има прошка

                     за онези,

които гаврят се със

            своята съвест?!

 Ще може ли този,

  който бил е последен -

  да стане първи?!

Кога мечтите си всеки

     ще следва,

без грубостта

     да възкръсва?!

Защо болката

           ни обсебва,

когато любовта свърши?!

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??