От древни времена до днес така е,
хиените са вечно на петна.
Върви лъвът, керваните си лаят.
Той няма нищо общо със това.
И в блатото не хвърляй даже цвете,
тресавищата винаги вонят.
Сложи си калобрани на сърцето.
Там дето ти политаш, те пълзят...
И сребърниците обезцениха.
Отдавна вече Юда е светец.
Предателите Божий син убиха.
И тръни вече няма – за венец...
© Надежда Ангелова Все права защищены