30 дек. 2012 г., 12:59

~ ~ ~ Във шепите ми диша... 

  Поэзия » Любовная
765 0 4




~ ~ ~

Във шепите ми диша Времето. 
На мен ми стига, че обичам. 
Каквото и да вземе то, 
животът си е чисто вричане. 

И влизайки във същността, 
пропускам земното притегляне. 
Навсякъде е любовта. 
А в мен е просто неизбежна. 







© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??