25 сент. 2022 г., 09:56

Във всички сънища красиви 

  Поэзия » Любовная
572 1 3

        

  Във всички сънища красиви

 

Замислени и мълчаливи,

вълшебни в късен нощен час,

във всички сънища красиви

най-много тебе искам аз,

 

Във всички сънища аз зная,

докосваш моята душа,

в очите ти откривам нежна

любов – безкрайна светлина.

 

Във всички сънища пулсира

със обич твоето сърце

и оня пристан тих намира,

във който няма ветрове.

 

Душите ни се сливат тъжни,

защото знаят, че е сън…

Пробягват бързо часовете,

изчезваш ти и светло е навън.

 

         Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??