21 окт. 2016 г., 13:42

Възкръсване 

  Поэзия » Философская
378 0 0

Разбъркани мисли с поредност неясна,
смачкани до мъничка точка
и огънче, свито до тъжна искра,
след словесна атака и болка.

 

Битки безчетни, но без победители,
оставиха кървави рани,
в миг на безумие, с отровни стрели,
убихме душите свои.

 

Но ето ни пак и отново,
събиращи малки парченца,
сглобявайки ги, отново с любов,
в доверие и малко надежда.

 

И възкръсваме пак от праха,
попили поуката тежка,
доброто да търсим във себе си,
да не повтаряме грешките стари!

© Ат Нейков Все права защищены

За Д.М.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??