23 авг. 2007 г., 09:41

Възкръсване 

  Поэзия
443 0 4
Вятър плющи по корабни платна,
а в мене пулсира бясно кръвта
от натъртени, посинели милувки,
от спомени - брадясали безумци!
В прегръдка любовта потръпва,
износена, но жива, тя възкръсва
във своите трели помъдрели!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??