23.08.2007 г., 9:41 ч.

Възкръсване 

  Поезия
435 0 4
Вятър плющи по корабни платна,
а в мене пулсира бясно кръвта
от натъртени, посинели милувки,
от спомени - брадясали безумци!
В прегръдка любовта потръпва,
износена, но жива, тя възкръсва
във своите трели помъдрели!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??