10 авг. 2016 г., 08:40

Възможна любов 

  Поэзия » Любовная
373 0 4

Сгушена нежно в ръцете ти,

не смея да дишам дори.

Топли ме пулсът, сърцето ти,

топлиш ме целият ти.

С пръсти рисувам мечтите си,

с пръсти, по твоята кожа,

че ще се слеят душите ни

в тази любов тъй възможна.

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??