Aug 10, 2016, 8:40 AM

Възможна любов 

  Poetry » Love
358 0 4

Сгушена нежно в ръцете ти,

не смея да дишам дори.

Топли ме пулсът, сърцето ти,

топлиш ме целият ти.

С пръсти рисувам мечтите си,

с пръсти, по твоята кожа,

че ще се слеят душите ни

в тази любов тъй възможна.

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??