Възможно ли е да обичаш силно
някой, който не познаваш ти?
Възможно ли е да е твоят смисъл
и да е във твоите мечти.
Възможно ли е да не можеш
да идеш и да кажеш ти:
"Възможно ли е да си с мен,
дори и да не искаш ти?"
Възможно ли е да го искаш,
възможно е и не...
но най-възможно е да бъдеш с нея,
точно както искаш ти...
© Таня Иванова Все права защищены