22 dic 2011, 11:37

Възможно ли е 

  Poesía » De amor
446 0 2

Възможно ли е да обичаш силно

някой, който не познаваш ти?

Възможно ли е да е твоят смисъл

и да е във твоите мечти.

Възможно ли е да не можеш 

да идеш и да кажеш ти:
"Възможно ли е да си с мен,

 дори и да не искаш ти?"

Възможно ли е да го искаш, 

възможно е и не...

но най-възможно е да бъдеш с нея,

точно както искаш ти...

© Таня Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря, Весели празници и на теб !!
  • Всичко е възможно на този свят!Лично се убедих в това!Поздрав!Весели празници Танче!
Propuestas
: ??:??