30 янв. 2020 г., 19:47

Възможности 

  Поэзия
454 0 0

Мога да прескоча всяка пропаст

Да скоча в дълбока вода

Мога да летя

Дори да местя планина

Само да знам, че зад гърба ми си ти

И държиш моята ръка

Със теб всяка трудност,

Всяка тревога,

Всяка пречка изчезва

Дори от тъмнината не ме е страх

Когато намирам утеха в две очи,

две ръце и една душа

Колко много човек се променя,

когато усети подкрепа и топлина

© Йоана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??