Мога да прескоча всяка пропаст
Да скоча в дълбока вода
Мога да летя
Дори да местя планина
Само да знам, че зад гърба ми си ти
И държиш моята ръка
Със теб всяка трудност,
Всяка тревога,
Всяка пречка изчезва
Дори от тъмнината не ме е страх
Когато намирам утеха в две очи,
две ръце и една душа
Колко много човек се променя,
когато усети подкрепа и топлина
© Йоана All rights reserved.