10 окт. 2020 г., 08:52

Взор 

  Поэзия » Любовная
212 0 0

Ех да можеше да погледнеш през моите очи любима?

Щеше да се видиш като ангел,толкова красива и изящна, истинска богиня запленила моят ум и моето сърце. 

Защо не можеш да усетиш сърцето мое мила?Щеше да разбереш, че всеки негов удър бие за теб, всяка капчица любов от дълбините му е твоя и мястото във него отредено е за теб. 

Ако можеше да викнеш в моята душа любима, щеше да откриеш колко чиста е сега.

Колко много си за нея и завинаги ще е така.С любов едничка истинска ще те даря.

За да знаеш мила моя, че само теб обичам най-много на света.

Как ли да докажа, че за теб съм аз роден?

Но това за теб е ясно,защото истинска любов към теб гори във мен.

Можеш ли луната скъпа моя да докоснеш ти сега?

Ако поискаш само за да те направя аз щастлива ще я сваля.

Звездите на небето ако трябва ще ти подаря,само за да ме обичаш, нищо друго аз не искам на света.

Ти си моята душичка златна, моето сърце си ти сега.

Очите мои ще те срещнат и в този миг ще го прозреш,че всичко от любов за теб съм правел и колко много те обичам ще разбереш. 

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??