2 мая 2023 г., 14:54

Waiting 

  Поэзия » Любовная
309 1 0

New day...

Thinking of the way

 you taste...

Every minute is a waste,

if I don't spend with you.

One day it will be true -

my mind at peace,

my soul at ease.

© Елица Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??