Walk the streets of Japan
Тихо лягаш до мен...
Поставяш ръка на гърдите ми...
Пръстите ти нежно рисуват... красота.
Аз мълча и затварям очите си...
Пренасям се по улиците на Япония...
Харесвам ги, защото не ми напомнят за нищо...
Усещам дъха ти... свеж и топъл.
Бавно прокарвам ръка по лицето ти...
Продължавам надолу... бавно, бавно...
Все още съм из японските улици...
Непознати и толкова различни...
Дишането ти е учестено...
Опъваш главата си назад...
и нежно се пренасяш с мен във вишневитв градини...
Ароматите те опияняват...
Красива си... скъп спомен от японските улици...
Тръгни със мен... не се страхувай...
© Светлин Все права защищены