19 нояб. 2004 г., 16:18

Ярък Спомен 

  Поэзия
1031 0 2

Ярък спомен бе ти
от минало неизживяно
ярък спомен си ти
от бъдеще желано!

Ярко слънце си ти
в небе тънмо синьо
малък облак
красящ синевата!

Ти си муза и сила си ти
ти си огън изгарящ
ти си силата дето
дава сила на всеки човек!

Ти си сила!Ти си Любовта!

© Станислав Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??