24 мая 2007 г., 07:46

За Българите в беда 

  Поэзия
570 0 0
                           

СПОРТИСТИ,  МАТЕМАТИЦИ,  АЛПИНИСТИ

ПРОСЛАВЯТ  БЪЛГАРСКАТА  НАЦИЯ.

ЗА -  В  БЕДА -  ИЗПАДНАЛИТЕ   НИ   МЕДИЦИ

ДАЛИ  Е  НУЖНА  ТИХА  ДИПЛОМАЦИЯ?


ЧУДЕСНИ  СПЕЦИАЛИСТИ, ПО  СВЕТА  АРГАТИ,

ПОПИВАТ  ЧУЖДИ  НЕГАТИВИ.

ДАНО  УСПЕЯТ   БЪЛГАРСКИТЕ  ДИПЛОМАТИ

МЕДИЦИТЕ  НИ  ДА  ЗАПАЗЯТ  ЖИВИ!


ДАЛЕЧЕ  ОТ  СЕМЕЙНИТЕ  ГНЕЗДА,

НО  ТЕ,   РАЗБИРА СЕ,   СА  ЧАСТ  ОТ  НАС.

ЗА СЪНАРОДНИЦИТЕ НИ,  ИЗПАДНАЛИ  В  БЕДА,

СВЕТА  ДА  ЧУЕ  И  ПРОТЕСТНИЯТ  НИ  ГЛАС!

© Цанка Митова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??