24.05.2007 г., 7:46 ч.

За Българите в беда 

  Поезия
565 0 0
                           

СПОРТИСТИ,  МАТЕМАТИЦИ,  АЛПИНИСТИ

ПРОСЛАВЯТ  БЪЛГАРСКАТА  НАЦИЯ.

ЗА -  В  БЕДА -  ИЗПАДНАЛИТЕ   НИ   МЕДИЦИ

ДАЛИ  Е  НУЖНА  ТИХА  ДИПЛОМАЦИЯ?


ЧУДЕСНИ  СПЕЦИАЛИСТИ, ПО  СВЕТА  АРГАТИ,

ПОПИВАТ  ЧУЖДИ  НЕГАТИВИ.

ДАНО  УСПЕЯТ   БЪЛГАРСКИТЕ  ДИПЛОМАТИ

МЕДИЦИТЕ  НИ  ДА  ЗАПАЗЯТ  ЖИВИ!


ДАЛЕЧЕ  ОТ  СЕМЕЙНИТЕ  ГНЕЗДА,

НО  ТЕ,   РАЗБИРА СЕ,   СА  ЧАСТ  ОТ  НАС.

ЗА СЪНАРОДНИЦИТЕ НИ,  ИЗПАДНАЛИ  В  БЕДА,

СВЕТА  ДА  ЧУЕ  И  ПРОТЕСТНИЯТ  НИ  ГЛАС!

© Цанка Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??