7 мая 2007 г., 19:22

За Д.... 

  Поэзия
838 0 1
Ти още ме обичаш, нали?
Аз виждам това във очите ти!
Ти знаеш, че мога без теб.
И знаеш, че всичко е свършило.
Но живата скръб
аз я виждам.
По-синя,
по-чиста
отвсякога...
По-искрен си,
аз също съм искрена.
Приятелство дадох ти
истинско...
Горчива утеха
за тебе е
и истинска обич
за мене...!
Ти искаш любов и доверие,
а аз съм измамница
истинска.
В живота това аз получих от хората...
Сега ти го давам на тебе.
Бъди като мен
и проклинай ме.
Бъди като мене -
измамник!
Приятелство дадох ти
... истинско!
Измамна любов
ти не искай!!! 

© Сандра Неста Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??