29 авг. 2012 г., 13:30

За да ме помниш 

  Поэзия
553 0 0

Когато моята магия

докосне  твоята съдба,

когато в ,,синьо” те обвие

на моите очи греха,

забравен спомен ще извика,

кафето странно ще горчи,

ще има и вина, и мъка,

и прошка в нечии очи.

Когато моята усмивка

докосне твоята душа,

във,,лудо синьо” ще обвие –

сърце, ръце и  колена,

за да ме помниш,

да не тръгнеш,

отхвърлил някак с лекота,

историята ни непълна,

без Менделсон и без деца.

 

 

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??