22 мая 2009 г., 08:46

За да те имам... 

  Поэзия » Любовная
681 0 4

Ще затворя сърцето си -
препълнено е...
Ще завържа ръцете си -
ненужни без теб...
Ще заключа и мислите си -
тревожните...
Ще забравя за красотата,
ще спра музиката в душата,
ще затворя очи за светлината -
когато съм далеч от теб...

Ще си открадна светлинки
от очите ти...
Ще оставя нежни следи
в косите ти...
Ще изпия сладостта
на устните ти...
за да те имам - дори и в раздяла...

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??