12 апр. 2009 г., 12:53

За добрите намерения 

  Поэзия » Другая
467 0 6

Ангеле, ангеле,
ти ли пусна при мен
моите демони -
онези, които овързват душата ми
и я влачат по сипеите;
онези, които плющят със камшици
и вият със вятъра из вселената
и ме карат да бродя
из буковите гори -
бяла скитница?

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??