С любов се вглеждам аз в душата ти.
Която в миг съдбовен - мен избра.
Да променим със светлина съдбата си,
и светът отново да повярва в чудеса.
Да потърсим пак онази тайна сила -
частица от божествената ни искра.
Която с любов ни е пресътворила
в битността ни на човешки същества.
Да оповестим – с радост в сърцата,
велика тайна и несметни чудеса.
Че вечността в миг е съхранила
чрез Бог и нас в безсмъртната душа.
И днес искрица светлина е нужна,
за да разпали огън в нашите сърца.
И пламъкът горящ да изпроводи
тъмнината от човешката душа!
© Валентина Недялкова Все права защищены
чрез Бог и нас в безсмъртната душа.Много добра казано!Браво!