14.01.2011 г., 15:50 ч.

За двама 

  Поезия » Любовна
983 0 1

С любов се вглеждам аз в душата ти.

Която в миг съдбовен - мен избра.

Да променим със светлина съдбата си,

и светът отново да повярва в чудеса.

 

Да потърсим пак онази тайна сила -

частица от божествената ни искра.

Която с любов ни е пресътворила

в битността ни на човешки същества.

 

Да оповестим – с радост в сърцата,

велика тайна и несметни чудеса.

Че вечността в миг е съхранила

чрез Бог и нас в безсмъртната душа.

 

И днес искрица светлина е нужна,

за да разпали огън в нашите сърца.

И пламъкът горящ да изпроводи

тъмнината от човешката душа!

© Валентина Недялкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Че вечността в миг е съхранила

    чрез Бог и нас в безсмъртната душа.Много добра казано!Браво!
Предложения
: ??:??