Разреждам си ракията със лед,
че някой гей го мъчи страшна злоба.
Ще взема да се гръмна на обед,
от приказки към моята особа.
Или пък - ще започна нов роман,
за корена на думата “омраза”.
И как - на моя славен малчуган,
му дреме днес от жлъчната зараза.
А може, да приготвя горски чай
от тайните останали запаси.
И с вярната бандитка от “Кравай”
отново да припомним младоста си.
Ще си преместя нещо тези дни,
че някой пръч ми праска единици.
Боли ме, адски много ме боли,
за дребните… вмирисани душици!
Юри
Йовев
Юли
2021 г.
© Yuri Yovev Все права защищены
Вики, олеква ми след такива стихчета. 😊