За какво съм ти аз? - рече в здрача.
Виж в очите ми - само тъга!
Черни птици в небето ми грачат
и пропъждат далеч радостта.
За какво съм ти аз?... Модна дреха
от отдавна отминал сезон?
Прибери си я твойта утеха!
Имам мъж, и семейство, и дом!
За какво съм ти аз?... Стара песен,
от която не става днес хит?
Не си падам по флирт с неизвестни!
Ти върви... и ще бъдем с теб квит!
Но мерси, че след мен се обърна!
Помня обич, сълзи, помня страст!
А преди да решиш да се върнеш,
ти желая: На добър ти час!...
© Роберт Все права защищены