20 янв. 2010 г., 18:22

За Любовта 

  Поэзия » Другая
591 0 0

За Любовта

Престане ли гласът  да шепне,
любими думи се забравят леко.
Чезнат  тъй, както звуците, лъчите,
ала зад себе си оставят вечна самота.

© Десислава Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??