18 окт. 2018 г., 01:43

За любовта ни... 

  Поэзия » Любовная
588 0 1

За любовта ни...

 

Ако някога пак си помислиш
да заровиш в сълзи любовта ни,
си спомни за безсънните нощи,
пропилени в безмислени драми.

 

Припомни си жестоката болка,      причинена от сляпата ярост, 
безполезните клетви за вярност.
Насълзените длани на двама ни.

 

Не захвърляй отново живота

в безполезни надежди за обич...
Любовта ни премина през много,
дай и шанс да остане...
Да не казваме сбогом...

                                                Обичам те!
 

© Ганчо Попов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??