За любовта ни...
Ако някога пак си помислиш
да заровиш в сълзи любовта ни,
си спомни за безсънните нощи,
пропилени в безмислени драми.
Припомни си жестоката болка, причинена от сляпата ярост,
безполезните клетви за вярност.
Насълзените длани на двама ни.
Не захвърляй отново живота
в безполезни надежди за обич...
Любовта ни премина през много,
дай и шанс да остане...
Да не казваме сбогом...
Обичам те!
© Ганчо Попов Всички права запазени