7 янв. 2006 г., 21:07

за мен си просто някой мъж 

  Поэзия
755 0 3
Усещал си ти поне веднъж какво е силно да боли,
обичал ли си ти поне веднъж в живота до сега,кажи?
Аз зная много си ранявал,
а наранен бил ли си кажи?
И постоянно някого си лъгал,
но днес ти казвам Спри.
Ще сложа краи на вечните преструвки,
аз зная друга имаш ти.
Но въпреки,че те обичам,
върви и нека те боли.
И нека да страдаш-любов не заслужаваш,
това е твоето наказание за извършеното ти деяние.
Недеи да мислиш,че съм като всички,
по-силна съм другите жени,
недеи да казваш колко съм наивнна,
а по-добре мълчи.
Почувстваи се веднъж поне виновен,
не искам да се извиняваш,
ти просто нямаш място тук.
Твоето име аз забравих,
за мен си просто някои мъж.

© Ангелчето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ХУбаво е, внимавай с грешките, иначе ми харесва!
  • Какво да ти кажа - просто е съвършенно, разказва на кратнко моято история. Браво! Чела съм всичките ти публикации! Много ми харесват всички. Пожелевам ти много успехи.
  • Много е хубаво и показва,че и жените можем да бъдем силни!!Само ти липсва "й" на места
Предложения
: ??:??