7 февр. 2008 г., 10:05

За мъничко поне 

  Поэзия
592 0 14

Как искам теб да нарисувам.

С очи, изгарящи  страстта.

Да те целувам и да зная,

че си единствен на света.

Дъхът ти с моя да се слива.

Да ме опиват жадните ти светове.

И да разкажа на сърцето

за любовта, която пазя

единствено за теб от векове.

И с майски бръмбари да тичам,

прегърната от влюбеното ти небе.

Как искам в тебе да се вричам

и да те имам във съня си

за мъничко... поне.

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??