Как искам теб да нарисувам.
С очи, изгарящи страстта.
Да те целувам и да зная,
че си единствен на света.
Дъхът ти с моя да се слива.
Да ме опиват жадните ти светове.
И да разкажа на сърцето
за любовта, която пазя
единствено за теб от векове.
И с майски бръмбари да тичам,
прегърната от влюбеното ти небе.
Как искам в тебе да се вричам
и да те имам във съня си
за мъничко... поне.
© Таня Кирилова Всички права запазени
Тя истинската любов те чака,някъде там!
Поздрав Таничка!