Не се опитвай да я контролираш,
А бъди такъв, какъвто си.
Така сърцето нежно ще докоснеш,
А тя... повярвай, ще го оцени.
Любов и нежност й дарявай
И тя ще ти покаже на мига
Ясно, без излишна драма... на какво способна е за ЛЮБОВТА!
П.П. С много обич за един истински човек!!!
© Ками Все права защищены